Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Külföldi színészek

 

FACUNDO ARANA

 

Teljes név: Jose Facundo Torres de Terrada Arana Manchida
Született: Buenos Aires, Argentína, 1972. március 31.

Élete

Facundo Arana nemesi családból származik, a szülei elit iskolába járatták Madridba. Apja ügyvéd volt. Vad természete már korán megmutatkozott, a kollégiumban késpárbajokat szervezett, ami miatt kis hiján eltanácsolták. Egy ilyen párbaj nyomát sokáig az arcán viselte. 9 éves volt, amikor először meglovagolta a hullámokat.

Hivatásos katonának készült, de apja halála miatt álmán változtatni kényszerült. A munkát nem vette komolyan, a sebesség megszállottja lett. Motorcsónakázással is megpróbálkozott. 17 évesen amikor nyirokmirigyrákban szenvedett, kemo- és sugárkezelésekre járt, de leküzdötte a halálos kórt. Egy barátnője Simona Estrada magával vitte egy forgatásra, de az arcát csúfító seb elriasztotta a producereket. Plasztikai beavatkozást hajtottak végre rajta, ami nem sikerült. Ezután hosszabb időre kórházba kényszerült.

A hosszú kórházi kezelés meghozta gyümölcsét és immár sima arccal léphetett a kamerák elé. Nyughatatlan természete miatt, miszerint sokszor fejjel ment a falnak, egy rendőr igazoltatta, ami tettlegességig fajult, ráadásul drogot is találtak a kocsijában. Három év felfüggesztett lett az eredménye. Sokadik meghallgatás után megkapta Ivo di Carlo szerepét, ezzel Argentína legnagyobb exportcikke lett. Izraelben megválasztották az ország legszexisebb férfijának. Ekkor már négy éve járt kedvesével, Isabel Macedo szinésznővel, akinek akkor még sokaknak nem csengett ismerősen a név (ő volt a Csacska angyalban Delfina). Facundo Arana jelenleg Spanyolországban forgatja legújabb filmjét, melyben nem alkalmaz dublőrt. Szabadidejében kedvencével sétál a tengerparton (pampa a kuvasz) vagy meglovagolja a hullámokat. Miután 2006-ban szakítottak Isabellel, megismerkedett a modell-műsorvezető Maria Susini-val, aki ma már a gyermekei anyja.

 

facundo-arana-telefe-2011.jpg

 

 
 

 
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 72910
Hónap: 1386
Nap: 48